* CORONA UPDATE: *
Tickets Oerrock 2020 worden automatisch omgeboekt naar een ticket voor Oerrock 2021. Bekijk nieuwsbericht

---------------------------------

Oerrock kiest voor nieuw ticketing systeem GUTS. LET OP. DE WERKWIJZE IS VERANDERD.

Op woensdag 15 januari wordt de line-up van de 21ste editie van Oerrock bekend gemaakt. Die dag start ook de verkoop van de kaarten voor het Ureterper festival. Oerrock werkt dit jaar bij de verkoop samen met een nieuwe partner, GUTS.

De verkoop loopt nog wel via de website van Oerrock, maar met de techniek van GUTS. Dit bedrijf gebruikt innovatieve technologie om eerlijke tickets te verspreiden. Tickets die via GUTS worden verkocht, worden geregistreerd in de blockchain en gekoppeld aan de smartphones van bezoekers. Dit maakt fraude technisch gezien praktisch onmogelijk. GUTS werkt in Nederland al succesvol samen met onder andere Jochem Myjer en Guus Meeuwis.

Omdat de tickets van GUTS zijn gekoppeld aan een telefoonnummer, kan er per 06-nummer slechts één account worden aangemaakt. Wie zich aanmeldt met een 06-nummer vult eenmalig gegevens in. Zodra deze zijn opgeslagen is een persoonlijk account aangemaakt. De eerste keer als men wil inloggen, wordt per SMS een 4-cijferige code toegestuurd die toegang geeft tot het account.

Per persoon kunnen meerdere kaarten worden gekocht, maximaal 8 per persoon, vertelt penningmeester Kees-Jan Dijk van Oerrock. Inloggen kan via een link op de website van Oerrock, of via de app van GUTS. De app biedt onder andere de mogelijkheid om een vriendengroep aan te maken, zodat de kaarten binnen een groep gedeeld kunnen worden.

De app van GUTS biedt meer mogelijkheden, zoals de verkoop van munten. ‘Wij verkopen dit jaar alleen onze kaarten via GUTS, maar als de samenwerking bevalt, gaan we misschien ook consumptiemunten op deze wijze verkopen,’ vertelt Kees-Jan Dijk. De speciale voorverkoop in MFC De Wier blijft bestaan en staat gepland voor zaterdag 28 maart.

Het bestuur van Oerrock is blij met de samenwerking met GUTS. ‘We denken dat deze stap gunstig is voor ons als festival en de bezoekers. En het is natuurlijk een enorme verbetering dat we op deze wijze ongewenste doorverkoop van kaarten onmogelijk maken,’ besluit Kees-Jan Dijk.

Lees hier wat je moet weten voordat je tickets gaat kopen

 

 

 

 

 


OFFICIËLE OERROCK TICKETSHOP

Het Oerrock Festival streeft ernaar om de drempel zo laag mogelijk te houden voor zijn festival bezoekers. En daarom zijn er een aantal acties in het leven geroepen om zo voordelig mogelijk je ticket aan te schaffen.
Privacy verklaring

Online voorverkoop info

Bestel je je Oerrock Festival ticket (21 mei) voor 28 maart 2020 dan profiteer je van de vroegboekkorting, je betaalt dan € 38,75 incl. servicekosten voor je Oerrock ticket. Tevens kun je met diezelfde ticket Oerrock Tribute (23 mei) gratis bezoeken!

• De ticketverkoop loopt via onze ticketpartner GUTS. Meer informatie over de aankoop van een ticket lees je hier.

• Je kunt maximaal 8 kaarten per keer kopen. Heb je tickets gekocht? dan kun je het daarna gewoon opnieuw proberen. Tip: Ga je met een grote groep naar Oerrock? Probeer het dan met meer mensen zodat je meer kans hebt.

• Gaat er iets mis met de aankoop? Het team van GUTS helpt je graag via hun support pagina.

• LET OP: Koop geen Oerrock tickets via andere websites. Het risico is groot dat deze nep zijn. Ook op marktplaats.nl en Facebook zijn oplichters actief. Koop dus alleen tickets via www.oerrock.nl of het verkooppunt tijdens de Play-Offs finale.

Ticket voor zaterdag er gratis bij!

Ticket voor Oerrock Tribute er GRATIS bij!

Koop je een ticket voor donderdag 21 mei? Dan krijg je er altijd een ticket voor zaterdag 23 mei GRATIS erbij!

3 dagen Oerrock voor 25 euro

Tijdens de Oerrock Play-Offs finale in M.F.C. de Wier (Ureterp) kun je nog voordeliger je Oerrock ticket aanschaffen. Voor maar € 25,- euro heb je dan een passepartout voor het hele Oerrock weekend! Deze actie geldt alleen op 28 maart 2020 en tickets zijn alleen verkrijgbaar in M.F.C. de Wier. Vanaf 19:00 uur tot 00:00 uur. Maximaal 4 kaarten per persoon. Let wel. Er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar en op=op

Heb je vragen?

Stuur ons dan even een mailtje: [email protected]