Luminize

Luminize is Marcela, Matilda, Irena en Tea. De vier jonge vrouwen zijn geboren en getogen in Kroatië. Vanaf jonge leeftijd hebben zij zich met hun talent en doorzettingsvermogen ontwikkeld tot de rasmuzikanten die ze nu zijn. Toen hun muziekleraar tijdens de les een band met alleen maar jongens vormde, inspireerde dit de meiden een girl band op te richten. 

Met hun dynamische optredens weet Luminize iedereen voor zich te winnen. Als viereenheid straalt de band een energie uit waar het publiek niet om heen kan. Marcela, Matilda, Irena en Tea geven 'luminization' een geheel nieuwe betekenis. 

In 2015 gaan Marcela, Matilda, Irena en Tea de studio in om hun debuutalbum 'All Or Nothing' op te nemen. Tijdens het schrijven van de songs vinden de muzikanten inspiratie bij poprock powervrouwen als P!nk, Gwen Stefani, Kelly Clarkson en Hayley Williams. Samen met producer Holger Schwedt (Bløf, Di-rect, Anouk en Go Back To The Zoo) hebben ze hun rocksound naar een hoger niveau getild. 

De gigantische energie en drive van Luminize doen al voor de officiële release van 'All Or Nothing' in februari 2016 het nodige stof opwaaien. Luminize speelt in thuisland Kroatië en in Nederland op grote podia en festivals. Singles 'Get It Back' en 'Kill It With Love' hebben geleid tot internationale deals met Universal Music, AT Bookings en X-Level. Luminize speelde het afgelopen jaar onder andere op Parkpop en Bospop en is te horen geweest bij Radio Veronica, Radio 538 en 3FM. 

De release van 'All Or Nothing' is een krachtig statement van vier jonge vrouwen die hun muziek en energie met de wereld willen delen en daarbij voor alles of niets gaan.