The Cavern Beatles

THE CAVERN BEATLES - STRAIGHT FROM LIVERPOOL!

The Cavern Beatles hebben geen introductie nodig, ze zijn dé tribute band van The Beatles. Niet alleen hun uiterlijk, maar zeker ook hun stemmen en bewegingen lijken sprekend op die van de originele Fab Four.

Daarnaast komen ze zonder uitzondering allemaal uit Liverpool! Gestart in de beroemde club THE CAVERN waarmee the Beatles zo bekend werden. In een verbazingwekkend levensechte twee uur durende show, een werkelijk perfecte live imitatie van een Beatles-concert, komen alle bekende songs voorbij, zoals ‘Please Please Me’, ‘Twist and Shout’, ‘Can’t Buy Me Love’, ‘Help!’, ‘Ticket to Ride’, ‘Michelle’, ‘All My Loving’, ‘Hey Jude’, en heel veel andere nummers.

Er wordt gespeeld over de originele ´retro´ VOX-versterkers voor het optimale effect en in identieke kleding uit de verschillende periodes, o.a. de markante van het Sgt. Peppers Lonely Heart Club album voor het perfecte aangezicht. Deze musici beleven de BEATLES, ze ademen the BEATLES, als je niet beter wist dan waan je je bij een sixties concert van the BEATLES!!

Zij tourneren door alle landen van Europa en overal is de opmerking van het publiek: ALMOST BETTER than THE REAL THING !!

Geniet van een perfect concert BEATLES muziek met The CAVERN Beatles !!