Dit jaar lekker fit op het Oerrock festival? 

Kom dan nu in de benen voor de allereerste OERdroprun! Je kunt tenslotte maar 1x bij de eerste OERdroprun zijn. Wij Evelien Lap en Andrea Jongsta kwamen op dit een idee tijdens het lopen van een andere run. Hoe leuk zou het zijn om dit in eigen dorp te organiseren. 


Waarom tijdens het Oerrock festival?

Zelf zijn we jaarlijks op het festival te vinden. We houden wel van een feestje. Daarom bedachten we het thema fit feesten. Met dit thema willen we graag zoveel mogelijk dorpelingen aansporen om ons initiatief te volgen. 

Het zal niet alleen een gezellig en sportief evenement zijn, er zijn ook nog eens in 4 leeftijdscategorieën super gave Oerrock prijzen te winnen. Vanaf 6 maart start de online inschrijving. De afstand zal ongeveer 5 km zijn. Wees er snel bij wegens de beperkte startbewijzen van 500 deelnemers. Vertrek eerste bus is 18:30 uur en eerste startschot is 19:00 uur, er zijn 4 vertrek tijden vanaf 18:30 uur.

Wil je op de hoogte blijven houdt dan onze website in de gaten of volg ons via Facebook

Inschrijven
 

Sportieve middag voor kinderen uit de gemeente Opsterland

Met trots delen wij mee een mooie samenwerking te hebben gesloten met het Cios te Heerenveen.

Door deze samenwerking zijn wij in staat om samen met een prachtig team van Cios studenten een gezellige en sportieve middag te organiseren voor de kinderen uit de gemeente Opsterland.

Dit in de vorm van een kidsrun welke uit drie afstanden zal bestaan met vrije inschrijving. Deze vrije inschrijving houdt in dat de kinderen zelf mogen bepalen welke afstand ze willen gaan lopen zodat ieder kind op zijn of haar eigen kunnen kan gaan deelnemen aan deze run. De bedoeling is dan ook om vooral een gezellige en sportieve middag met elkaar te beleven van 14.00 tot 16.00 uur. Kinderen vanaf groep drie kunnen zich opgeven voor de OERdrop kidsrun ( www.oerrock.nl/oerdroprun) en kunnen deelnemen onder begeleiding van een ouder of verzorger.
 
Ook zijn er deze middag tal van andere activiteiten waarbij u moet denken aan bv. zaklopen schminken etc. En deelname is ook nog eens gratis. Kortom, laat u kinderen verrassen door dit team van enthousiastelingen.
Jongere broertjes en zusjes zijn van harte welkom bij deze activiteiten en hiervoor is geen opgave nodig.
 

Algemene voorwaarden Oerdroprun

Bekijk algemene voorwaarden

 

 
Organisatie:
Andrea en Evelien