Zestiende editie van Oerrock uitverkocht!

16 March 2015

De zestiende editie van Oerrock is, precies twee maand van tevoren,  helemaal uitverkocht. Voor zowel de donderdag als zaterdag zijn alle 6000 kaarten voor het Ureterper festival de deur uit. Het besluit om zowel het programma als het festivalterrein drastisch uit te breiden, blijkt een voltreffer te zijn geweest.

Nadat het programma voor de zestiende editie van Oerrock bekend was gemaakt, ontstond er meteen een run op kaarten. De enorme belangstelling is vooral te wijten aan het zeer uitgebreide en gevarieerde programma en de goede naam die Oerrock in de afgelopen jaren heeft opgebouwd.

De beschikbare kaarten vlogen als warme broodjes over de toonbank. Het is niet vreemd, als naar de line-up van het Ureterper festival wordt gekeken. Met grote namen als Kensington en Jett Rebel wie dit jaar al beiden al in een uitverkocht Ziggo Dome stonden. Het festivalbestuur heeft al eerder aangetoond uitstekende muzikale keuzes te maken en ook de editie van 2015 mag er zijn. 

Op vrijdag 15 mei wordt het festival vervolgd met de Vrienden van Oerrock Live, een breed en gevarieerd muziekprogramma. Deze avond is voor iedereen gratis toegankelijk. Dus voor de mensen die geen kaartje voor de donderdag of zaterdag hebben weten te bemachtigen dé mogelijkheid om dit jaar nog van de Oerrock sfeer te kunnen genieten!

Oerrock wordt op de eveneens uitverkochte zaterdag 16 mei afgesloten met de Tribute to. Met Pink Floyd, Coldplay, Guns N Roses, The Police, Joe Cocker en Alanis Morissette,  haalt het festival een aantal ‘klonen’ in huis, die garant staan voor een spetterende avond.

Bestuurslid Sietze Boonstra kijkt samen met zijn collega-bestuursleden uit naar de aftrap van de zestiende editie van Oerrock. ,,Als festival maken we dit jaar weer een stap. De line-up mag er zijn en we trekken meer bezoekers dan ooit. We hopen nog op mooi weer, dan staat niets een geslaagd Oerrock in de weg.’’