Voorverkoop Oerrock 2017 start op 25 januari

23 December 2016

Komend jaar staat alweer de 18e editie van Oerrock op het programma. Met meer dan 21.000 bezoekers, zomerse temperaturen en natuurlijk een geweldige line-up was de editie van 2016 een geweldig succes. Het bestuur van Oerrock is alweer druk bezig met de programmering voor het komende festival dat ook weer bijzonder lijkt te worden. 

De trouwe bezoekers willen Oerrock natuurlijk niet missen.  De online voorverkoop, met vroegboekkorting, begint op woensdag 25 januari 8:00 uur. Wie zijn kaarten voor Oerrock, dat dit jaar begint op 25 mei, voor 25 maart bestelt, profiteert van deze aantrekkelijke korting. 

Voor € 30, - excl. servicekosten, kan men drie dagen genieten van Oerrock. Net als in voorgaande jaren geldt het ticket voor de openingsdag op donderdag en de slotavond (zaterdag) van het driedaagse festival. De vrijdagavond is zoals altijd gratis te bezoeken.

Op zaterdag 25 maart, tijdens de finale van de Play-Offs in Multi Functioneel centrum De Wier in Ureterp, is de gebruikelijke speciale kaartverkoop. Als Oerrock voor die tijd uitverkocht is, wat gezien de grote belangstelling in de afgelopen jaren niet ondenkbaar is, dan blijft het aantal kaarten bij de speciale kaartverkoop op 25 maart tot 1500 beperkt. 

De toegangsprijzen voor Oerrock zijn ongewijzigd. ‘Dat is best wel uniek. Oerrock is en blijft het goedkoopste festival van heel Nederland,’ vertelt voorzitter Sietze Boonstra van Oerrock.

Op 25 januari 2017 start de online ticketverkoop om 8:00 uur via www.oerrock.nl
Wil je een e-mailtje ontvangen als het zover is? Vul je gegevens in op de Tickets pagina.