Oerrock kids met Hippe Gasten

27 April 2016

Rock muziek voor kinderen

Kinderen hebben toch ook recht op goede rock, om te swingen, dansen en mee te zingen! ‘Hippe Gasten’ en Oerrock vinden van wel! Hippe Gasten is een band die speciaal voor kinderen muziek, popconcerten  en theaterprogramma’s maakt.

“Er wordt te weinig goede muziek voor kinderen gemaakt”, vonden een aantal zeer hippe gasten. Met deze gedachte in hun achterhoofd zijn ze in 2005 de eerste liedjes gaan maken. Ze waren een groep, ze waren hip, maakte muziek en al snel werd de band ‘Hippe Gasten’ officieel.

De liedjes, in eerste instantie bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar, vallen ook erg goed in de smaak bij de ouders van de doelgroep. De leuke en uitdagende teksten gecombineerd met goede muziek en muzikanten is voor de volwassene luisteraar een plezier. De jongere kinderen, onder 6 jaar, wordt zeker niet vergeten. Hippe Gasten heeft meerdere liedjes waarop ook de allerkleinste kunnen swingen en kunnen hun show op een hele leuke manier aanpassen zodat kinderen vanaf 4 jaar dit ook helemaal te gek vinden. Onder tussen maken deze hippe gasten muziek die voor iedereen van 4 tot 104 jaar een feestje is!

Hippe Gasten bestaat uit 5 topmuzikanten met allemaal een voorliefde voor rock-muziek. Dat is duidelijk terug te horen in de muziek. Tot op heden heeft de groep 2 cd’s, twee theaterprogramma’s en honderden optredens in alle uithoeken van Nederland en België op hun naam staan. Ze staan zeker niet stil en proberen het meest haalbare eruit te slepen. Dat is terug te zien in hun energieke optredens en de ambitie die de band heeft.

Ze staan nu met een platencontract onder de armen te trappelen om een nieuwe cd op te nemen. Deze zal veelbelovend worden en zal heel Nederland moeten veroveren. Want wat vindt u zelf: “Kinderen hebben toch recht op een goede portie muziek!”

Hippe gasten spelen vrijdag 6 mei van 18:00 tot 19:30 in de Radio Veronica tent.