Tickets Oerrock 2021 automatisch omgeboekt naar 2022!

5 April 2021

Oerrock is verplaatst. We hebben jouw ticket automatisch omgeboekt naar 2022. Jij bent aanwezig op Oerrock 2022!

In verband met het Coronavirus gaat Oerrock ook dit jaar helaas niet door. De gezondheid en veiligheid van publiek, vrijwilligers, sponsoren, bands, crewleden, leveranciers en alle andere betrokkenen gaat boven alles en heeft altijd onze hoogste prioriteit.

Wij vragen dan ook om begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Hieronder leggen we je uit wat dat betekent voor de gekochte tickets.

Oerrock 2022

In 2022 zijn we terug! Zet alvast 26, 27 en 28 mei in je agenda en laten we er dan met zijn allen een prachtige editie van maken die niemand zal vergeten. Niks is onmogelijk!

Ticket automatisch omgezet!

Samen met onze ticketpartner GUTS worden komende week alle tickets omgezet naar een geldige ticket voor Oerrock 2022. En hier hoef je zelf helemaal niks voor te doen je gekochte ticket wordt automatisch omgezet. Lekker makkelijk!

Mocht je nog vragen hebben en meer informatie willen met betrekking tot jouw ticket kijk dan even op onze website of in de GUTS app. Support team GUTSNog even terugkijken naar Oerrock 2019? Bekijk hieronder de beelden van dag 1.