Loading... Oerrock

27 November 2020

Klopt. Wat we niet weten is hoe lang het nog duurt, maar wat we wel weten is dat we terugkomen met Oerrock. Als we straks weer meer naar buiten mogen, beleef je misschien wel het beste Oerrock Festival wat je ooit hebt meegemaakt. Achter de schermen blijven we daar natuurlijk keihard aan werken. Want, Niks Is Onmogelijk!

Feit is dat niet alleen het festivalseizoen, maar de hele wereld, er het afgelopen jaar anders uit heeft gezien dan vooraf was gedacht. Ook is iedereen zich ervan bewust dat het waarschijnlijk nog wel een poosje zal gaan duren. We hopen dan ook dat jullie er ondanks alle tegenslagen goed uit zullen komen.

Wij gunnen iedereen dan straks ook niet ‘gewoon een feestje met een paar goede vrienden’, maar een festival waar niks onmogelijk is. Een festival waar je vanaf vers gemaaid festival gras kunt genieten van de beste rock-en pop artiesten. Een festival waar je je meest unieke dansjes kunt laten zien in de CosyCorner. Een festival waar je samen bent met niet alleen je beste vrienden, maar ook met je enthousiaste Oerrock-vrienden om je heen. Duizenden bezoekers, honderden vrijwilligers, sponsoren, artiesten en iedereen die van Oerrock iets moois en unieks maakt.

Tot die tijd wachten we het allemaal rustig af, en delen we graag met jou onze Oerrock verhalen. Ook zijn we benieuwd naar die van jou. Wat heb je ooit meegemaakt op Oerrock, of zou jij graag terug zien op het eerstvolgende Oerrock Festival? Laat het ons hieronder weten!

Niks Is Onmogelijk
Organisatie Oerrock