Tickets Oerrock 2020 automatisch omgeboekt naar 2021!

14 April 2020

Oerrock is verplaatst. We hebben jouw ticket automatisch omgeboekt naar 2021. Jij bent aanwezig op Oerrock 2021!

Vanwege de door de overheid aangekondigde landelijke maatregelen in verband met het Coronavirus, waaronder het verbod op evenementen tot 1 juni 2020, gaat Oerrock dit jaar helaas niet door. De gezondheid en veiligheid van publiek, vrijwilligers, sponsoren, bands, crewleden, leveranciers en alle andere betrokkenen gaat boven alles en heeft altijd onze hoogste prioriteit.

Wij vragen dan ook om begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Hieronder leggen we je uit wat dat betekent voor de gekochte tickets.

Oerrock 2021

In 2021 zijn we terug! Zet alvast 13, 14 en 15 mei in je agenda en laten we er dan met zijn allen een prachtige editie van maken die niemand zal vergeten. Niks is onmogelijk!

Ticket automatisch omgezet!

Het is gelukt! We hebben samen met onze ticketpartner GUTS alle tickets omgezet naar een geldige ticket voor Oerrock 2021. En hier hoef je zelf helemaal niks voor te doen je gekochte ticket wordt automatisch omgezet. Lekker makkelijk!

Mocht je nog vragen hebben en meer informatie willen met betrekking tot jouw ticket kijk dan even op onze website of in de GUTS app. Support team GUTS

Ben je verhinderd in 2021?

Lukt het je echt niet om op volgend jaar aanwezig te zijn. Wat jammer! De gekochte tickets kunnen alleen geannuleerd worden tot 1 juni 2020. Dit kan alleen maar via het support team van GUTS. Support team GUTS. Na 1 juni is het mogelijk om ze via GUTS te koop aan te bieden. Er zijn namelijk nog genoeg mensen die naar Oerrock 2021 willen en tickets zoeken via www.oerrock.nl. Let op: zowel bij annuleren als doorverkoop worden de servicekosten niet geretourneerd.

Doorverkoop via GUTS vanaf 1 juni

Je kunt je tickets verkopen via de app van GUTS (op je telefoon/tablet). Heb je de app nog niet? Download hem hier.

  • Selecteer het event waar je tickets voor wilt verkopen. 
  • Klik op 'Bekijk tickets'
  • Klik het ticket aan die je in de verkoop wilt zetten, er verschijnt dan een 'verkoop ticket' knop. Klik hierop.
  • Als je al je tickets wilt verkopen, moet je deze allemaal apart in de verkoop zetten.

Verkocht? Geld terug!

Zodra je ticket verkocht is, is deze niet meer voor jou toegankelijk. Je krijgt het aankoopbedrag minus eventuele servicekosten terug.

Het geld wordt direct overgemaakt op je rekening waarmee je de tickets in eerste instantie hebt gekocht. Het kan tot 3 werkdagen duren voor het geld hier daadwerkelijk op staat. Zolang het ticket nog niet verkocht is kun je deze altijd weer uit de verkoop halen. Dit doe je op dezelfde manier als het te koop zetten. 

Kan ik mijn Oerrock tickets verkopen via een ander platform?

Het is alleen mogelijk je tickets via onze ticketpartner GUTS te koop aan te bieden. Tickets van GUTS zijn namelijk beveiligd tegen woekerprijzen en fraude. Als je de tickets elders zou kunnen verkopen, zou deze beveiliging vervallen.

Wat gebeurt er met mijn ticket als ik deze te koop zet binnen GUTS?

Je ticket wordt te koop aangeboden op de originele verkooppagina op www.oerrock.nl/tickets, waar je zelf ook de tickets hebt gekocht. Eigenlijk heeft de volgende koper niet eens door dat hij/zij tickets van iemand anders over koopt. Dit is volledig anoniem.

Op deze manier houden we het eerlijk voor alle fans: Jij ontvangt bij verkoop je aankoopbedrag terug, en iemand die 1 dag voor het event nog een ticket scoort zal dit voor de reguliere prijs doen - net als alle andere fans die op dit moment tickets hebben gekocht!