UPDATE: Play-Offs finale en speciale voorverkoop verplaatst

18 March 2020

UPDATE

Als gevolg van de door de regering getroffen maatregelen in verband met de uitbraak van het coronavirus, wordt de finale van de Play-Offs van Oerrock verplaatst van zaterdag 28 maart naar zaterdag 25 april.

Het is nog niet bekend of dit met of zonder publiek zal zijn. ‘Bij de Play-offs komen zeven tot achthonderd mensen. Bovendien willen we absoluut het risico vermijden dat het virus zich via een evenement van Oerrock verder verspreidt,’ legt voorzitter Sietze Boonstra uit.

Speciale voorverkoop

De speciale kaartverkoop van de laatste toegangsbewijzen voor Oerrock, die altijd op de finaledag van de Play-Offs wordt gehouden, wordt ook opgeschoven naar zaterdag 25 april. ‘Op deze verkoop komen ook honderden mensen af, te veel volgens de huidige geldende regels,’ aldus Sietze Boonstra. Als de maatregelen rondom het coronavirus eind april nog van kracht zijn, worden de laatste tickets online verkocht.

Verdere berichtgeving in aanloop van de Oerrock Play-Offs finale en het Oerrock Festival op 21, 22 en 23 mei is te volgen via onze website www.oerrock.nl.