Oerrock tickets via GUTS uitverkocht

15 January 2020

De online voorverkoop voor Oerrock 2020 ging helaas niet in 1 keer goed. Velen moesten, door een storing in het GUTS ticketsysteem, lang wachten of kwamen niet goed door het systeem. Inmiddels is de storing verholpen en zijn alle via internet verkrijgbare tickets uitverkocht. Voor zaterdag 23 mei (Oerrock Tribute) zijn nog wel tickets verkrijgbaar.

De organisatie van Oerrock biedt zijn excuus aan voor deze situatie. Het support team van GUTS is beschikbaar mochten er nog vragen zijn. https://support.guts.tickets/hc/nl (Rechtsonder via de groene chat support button)

Voor wie geen kaartje heeft kunnen bemachtigen zijn er nog de volgende opties om aan tickets te komen:

• Op zaterdag 28 maart is er een speciale voorverkoop waarbij je een ticket kunt bemachtigen voor slechts 25 euro. Deze actie is alleen op locatie in MFC de Wier (Ureterp) vanaf 19:00.
• Oerrock kan niet zonder sponsoren, heb je een bedrijf en lijkt je leuk Oerrock te steunen? Stuur dan een mail naar [email protected] Bij elk sponsorpakket zijn tickets inbegrepen.
• Oerrock sponsor Amstel Bier gaat ook nog een actie houden waar kaarten te winnen zijn. Meer informatie over deze actie wordt binnenkort bekend gemaakt via onze website en Facebook pagina.
• Binnenkort presenteren we ook de line-up voor de gratis te bezoeken vrijdagavond. Gezien deze situatie zullen we zorgen voor een TOP line-up! Wordt vervolgd.

Organisatie Oerrock