Maak kans op Oerrock tickets en speciale prijzen!

22 May 2019

Volg de komende weken richting het festival onze Facebook en Instagram en maak hier kans op weekendtickets en speciale prijzen.

Wat je hiervoor moet doen? Volg ons via onze social media en je ziet de komende weken 4 acties voorbij komen. Beantwoord de vraag en maak kans op 1 van de 4 prijzen uit ons prijzenpakket.

Let op: Niks is onmogelijk!

Het prijzenpakket:

De Oerrock Experience

Ga mee met een rondleiding backstage en eet vervolgens mee in het Oerrock restaurant waar de artiesten ook eten. Je kunt hier genieten van een driegangen menu zodat je met een volle maag het festivalterrein weer kunt betreden.

Je eigen Oerrock tafel

Backstage is er een speciaal gemaakte Oerrock tafel te vinden. Onze sponsor UtDockum stelt deze tafel na Oerrock beschikbaar en jij kunt deze winnen!

In stijl naar Oerrock

Een merchandise pakket vol met Oerrock spullen. Zo ga je in stijl naar Oerrock!

Cosy Corner DJ

Altijd al het gevoel van een DJ willen hebben op een festival. DJ Fireking van de Cosy Corner maakt het mogelijk. Schiet met een confettikanon en maak een eigen publieks selfie tijdens een door jouw ingestarte feestplaat.

Oerrock Facebook

Oerrock Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luister deze week tussen 20.00 en 00.00 uur naar Michael Blijleven of beantwoord de prijsvraag om kans te maken op twee kaarten voor Oerrock!

Wil jij samen met een vriend of vriendin genieten van de beste muziek op Oerrock? Luister dan 25 tot en met 28 april tussen 20.00 en 00.00 uur naar Michael Blijleven. Hoor je de Oerrock Artiest van de Dag? Bel 0909-8090* en wie weet ben jij erbij. Wil je extra kans maken? Beantwoord dan de prijsvraag op RadioVeronica.nl, want ook online worden twee kaarten weggeven!