Sportieve middag voor kinderen uit de gemeente Opsterland

20 March 2019

NIEUWS: Met trots delen wij van de organsiatie OERdroprun mee een mooie samenwerking te hebben gesloten met het Cios te Heerenveen. Door deze samenwerking zijn wij in staat om samen met een prachtig team van Cios studenten een gezellige en sportieve middag te organiseren voor de kinderen uit de gemeente Opsterland.

Dit in de vorm van een kidsrun welke uit drie afstanden zal bestaan met vrije inschrijving. Deze vrije inschrijving houdt in dat de kinderen zelf mogen bepalen welke afstand ze willen gaan lopen zodat ieder kind op zijn of haar eigen kunnen kan gaan deelnemen aan deze run. De bedoeling is dan ook om vooral een gezellige en sportieve middag met elkaar te beleven van 14.00 tot 16.00 uur. Kinderen vanaf groep drie kunnen zich opgeven voor de OERdrop kidsrun ( www.oerrock.nl/oerdroprun) en kunnen deelnemen onder begeleiding van een ouder of verzorger.
 
Ook zijn er deze middag tal van andere activiteiten waarbij u moet denken aan bv. zaklopen schminken etc. En deelname is ook nog eens gratis. Kortom, laat u kinderen verrassen door dit team van enthousiastelingen.
Jongere broertjes en zusjes zijn van harte welkom bij deze activiteiten en hiervoor is geen opgave nodig.