Bekendmaking line-up en start ticketverkoop op 9 januari

24 December 2018

In het hemelvaartweekend van 2019 staat de 20e editie van Oerrock op het programma. De line-up van het driedaagse Ureterper festival wordt a.s. woensdag 9 januari bekend gemaakt! Tevens start ook dan de online voorverkoop om 08:00 uur.

Oerrock hanteert net als andere jaren een aantrekkelijke prijsvoering. Een ticket kost slechts €38,75 en daarmee is de entree voor de openings- en slotavond betaalt. Wie op de speciale voorverkoopdag tijdens de finale van de Play-Offs op 23 maart in MFC De Wier in Ureterp een passe-partout koopt, is 25 euro kwijt. De vrijdagavond blijft gratis.

Tickets hemelvaartsdag en zaterdag (beschikbaar vanaf woensdag 9 januari 08:00 uur)
Tickets zaterdag Oerrock Tribute 

Alles wat je moet weten voor de online ticketverkoop:

• De ticketverkoop loopt via onze ticketpartner Ticketmaster. Het is handig om alvast een account aan te maken zodat je snel tickets kunt aanschaffen. Ticketmaster account aanmaken

• Je kunt maximaal 8 kaarten per keer kopen. Heb je tickets gekocht? dan kun je het daarna gewoon opnieuw proberen. Tip: Ga je met een grote groep naar Oerrock? Probeer het dan met meer mensen zodat je meer kans hebt.

• Je ontvangt na aanschaf de PDF tickets in je mailbox. Het kan door de drukte soms even duren voordat je die binnen hebt. Mocht je ze binnen 2 uren nog niet ontvangen hebben. Neem dan even contact op met Ticketmaster. Meer informatie en contact

LET OP: Koop geen Oerrock tickets via andere websites. Het risico is groot dat deze nep zijn. Ook op marktplaats.nl en Facebook zijn oplichters actief. Koop dus alleen tickets via www.oerrock.nl, Ticketmaster, Ticketswap of het verkooppunt tijdens de Play-Offs finale.

• Oerrock kan niet zonder sponsoren, heb je een bedrijf en lijkt het je leuk Oerrock te steunen? Stuur dan een mail naar [email protected] Bij elk sponsorpakket zijn tickets inbegrepen.

Proef alvast de sfeer met de aftermovie van Oerrock 2018!