Jury finale Oerrock Play-offs met o.a. bandleden van Muck

22 March 2018

De bandleden van Muck (winnaar Oerrock Play-Offs 2017) Sander Wilson en Ruud de Ligt jureren samen met de vaste juryleden Gert Scheffer, Marieke Homan, Annemieke Wellin en juryvoorzitter Iroon Knipping mee tijdens de grote finale Oerrock Play-Offs, seizoen 2017/2018 zaterdag 24 maart MFC de Wier Ureterp.

Sander Wilson – bassist MUCK
Sinds 2012 de bassist van MUCK. Dankzij de komst van Sander of “Willy” wordt MUCK zowel muzikaal als technisch naar een hoger niveau gebracht.

Ruud de Ligt – drummer MUCK
Ruud is een visuele, energieke drummer met veel podiumervaring die de ritmesectie daardoor als een blok neerzet! Ruud heeft meer dan 15 jaar ervaring in meerdere bands en is muzikaal geschoold.

MUCK

MUCK is een 4-mans rockcoverband uit Den Dolder/Utrecht die al jaren op de verschillende podia in Nederland speelt. In 2017 was MUCK winnaar van de Play-off finale en speelde daardoor in het voorprogramma van Kensington op Oerrock. Met het winnen van 'The Clash of the Cover Bands Public's Favourite Award 2015/2016' verdiende MUCK naast de eeuwige roem ook een CD-contract. Met producer John Van den Borne werd een album met 7 eigen nummers, opgenomen in de studio’s van The BOX Records in Katwijk en gemixed/gemasterd in de befaamde Sound Vision Studio in Arnhem. Het resultaat is ‘Burning Light’, het eerste album van MUCK dat is ontstaan uit een voorliefde voor analoge Pop/Rock muziek en geïnspireerd op bands als Queen, Dire Straits, The Eagles en Crosby, Stills, Nash & Young. Op ‘Burning Light’ staan eigen nummers die je raken! Subtiele arrangementen en fenomenale meerstemmige samenzang geven de band een unieke eigen sound. Het album en de singles zijn te streamen via Spotify en te downloaden via iTunes: http://www.ab-bookings.nl/nl/nieuws/download-album-winnaar-the-clash-of-the-cover-bands-award-2016-rock-coverband-muck/

De bandleden van Muck en Kings of Diamond (2de plaats finale Oeroock Play-Offs 2017 www.kingsofdiamonds.nl) zullen de prijsuitreiking doen aan de nieuwe winnaars.

Overige juryleden van links naar rechts: Gert Scheffer (SKÆVVER), Marieke Homan, Annemieke Wellin en juryvoorzitter Iroon Knipping. Presentatie is in handen van Eric Leenes.