Hoe kom ik nog aan Oerrock tickets?

12 January 2018

De online voorverkoop voor Oerrock 2018 was een daverend succes. In 2 uur tijd waren alle op internet verkrijgbare passe-partout kaarten verkocht. In dit bericht willen wij als Oerrock organisatie graag inzicht geven hoe en waar je nog aan kaarten kunt komen.‚Äč Niks is onmogelijk!

• Oerrock sponsor Amstel Bier gaat ook nog een actie houden waar kaarten te winnen zijn. Meer informatie over deze actie wordt later bekend gemaakt via onze website en Facebook pagina.

• Oerrock kan niet zonder sponsoren, heb je een bedrijf en lijkt je leuk Oerrock te steunen? Stuur dan een mail naar [email protected] Bij elk sponsorpakket zijn tickets inbegrepen.
 
• Momenteel is het nog steeds mogelijk om kaarten voor de Oerrock Tribute avond aan te schaffen. Met o.a. de beste Tribute acts uit heel Europa van Queen, Ed Sheeran, Dire Straits, Mumford and Sons, CCR, Linkin Park, Bon Jovi en Neil Young. Voor tickets: Ticketmaster

Binnenkort presenteren we ook de lineup voor de gratis te bezoeken vrijdagavond 11 mei. Voor deze avond is geen ticket nodig en we streven er als organisatie naar om ook hier een mooi programma neer te zetten.

LET OP: Koop geen Oerrock tickets via andere websites. Het risico is groot dat deze nep zijn. Ook op marktplaats.nl en Facebook zijn oplichters actief. Koop dus alleen tickets via www.oerrock.nl, Ticketmaster, Ticketswap of het verkooppunt tijdens de Play-Offs finale.

Bekijk hieronder de video impressie van Oerrock Tribute 2017

Niks is onmogelijk!