Maak het onvergetelijk!

8 May 2015

Pieter Vissers (regiodirecteur Heineken Noord Nederland) is trots dat Oerrock en Amstel bier sinds jaar en dag aan elkaar verbonden zijn. 

Ik vind het prachtig dat wij deze vriendschap vorig jaar officieel met vijf jaar hebben verlengt. Als brouwer spreekt het mij aan dat het evenement (zo leest de geschiedenis) geboren is onder het genot van een biertje. 

Dat het evenement inmiddels is uitgegroeid tot een driedaags evenement met diverse artiesten uit binnen- en buitenland is iets om fier op te zijn als organisatie, sponsor en zeker als bezoeker.

Bij Amstel brouwen we al bijna 145 jaar geweldig bier, maar wat mij betreft wordt het gedenkwaardig wanneer je het drinkt op Oerrock. Dat de organisatie er opnieuw in geslaagd is een aantrekkelijke line-up samen te stellen met bekende namen, maar ook kleine en plaatselijke bands maakt het iets om naar uit te kijken.

Een prachtig moment om met je vrienden een mooi glas Amstel te drinken en te proosten op het onvergetelijke verhaal dat Oerrock ons biedt.