Deze bands maken zich op voor ronde 1 Oerrock Play-Offs!

2 November 2017

Elk jaar strijden negen bands die door de Oerrock muziekcommissie worden uitgekozen om een plek op het Oerrock Festival. In drie voorrondes spelen drie bands om een plek in de finale van de Oerrock Play-Offs, waar de drie winnaars van de voorrondes + de winnaar van de wildcard de muzikale strijd aangaan voor een plek op het Oerrock Festival. Het beloofd weer een spannende strijd te worden met deze 3 top bands.

- SatisFexy
- Offstage
- St. Jimmy's

Datum: Zaterdag 4 november
Locatie: Cafe it Alde Ste, Ureterp

Satisfexy  21:30 tot 22:30 uur

Poprock coverband SatisFexy zal de eerste ronde van de Oerrock Play-offs 2017 openen. Dit belooft een naar eigen zeggen vanaf de eerste klanken een groot feest te worden. Ze komen harder dan een Rolling Stone, ze zijn heter dan je girlfriend en frisser dan je underwear.  

Deze Achterhoekse formatie weet met haar energieke repertoire schoenzolen te laten smelten, stembanden te laten scheuren en alles (en iedereen) op z'n kop te zetten.

Alsof oma met naald en draad in de weer is geweest loopt de ene na de andere hit naadloos in elkaar over. Als een grote warme lappendeken word je overladen met absolute meezingers van Tina Turner en Anouk, meespringers van Bon Jovi en Liquido en kun je snoeihard scheuren op AC/DC!

Only FEXY gets you SEXY!
http://satisfexy.nl

https://nl-nl.facebook.com/SatisFexy/

Offstage - 22.50 tot 23.50 uur

Als tweede stellen wij jullie graag voor aan partyband Offstage. Zij zullen vanuit Gasselternijveen afreizen om een gooi te doen naar een ticket voor de Oerrock Play-offs finale. Hiervoor zijn volgens de heren en dame maar drie ingrediënten nodig: een verfrissende setlist, goede muzikanten en een dampende show!

Met oartyband Offstage kan je simpelweg niet stil blijven zitten, en heb je altijd een mooie schuimkraag!

Deze muziek wordt verzorgd door een 6- koppige groep, waaronder een goede zanger en zangeres die vol zitten met ervaring, een gitarist met vliegensvlugge vingers, een toetsenist met een wereld aan sounds en geluiden, een bassist die je laat grooven zoals je nog nooit hebt gegrooved en een drummer die stampend je trommelvliezen laat dansen.

Offstage zit vol met ervaring, professionaliteit en een gezonde dosis aan humor. 

https://nl-nl.facebook.com/partybandoffstage/

St. Jimmy's - 00.10 tot 01.00

De laatste band die het podium van It Alde Sté gaat bestijgen is St. Jimmy's. St. Jimmy’s  zal vanuit België de oversteek wagen om gooi te doen naar een finale plaats in MFC de Wier. Hun waarheidsgetrouwe zanger geeft je het gevoel een echt Green Day concert mee te maken! Ze brengen u een mengeling van zowel oude als nieuwe songs. Van de eerste tot de laatste plaat worden songs gespeeld! Voor ieder wat wils dus. 

St. Jimmy's werd opgericht eind 2015 door zanger Jarno Huygh en Bassist Jonas Duchi. Jarno lijkt niet enkel als 2 druppels water op zijn idool Billie Joe Armstrong, ook zijn stem komt akelig dicht in de buurt van het origineel.

Na 2 Try out optredens in 2016 was St. Jimmy's klaar om naar buiten te treden en zo Vlaanderen te veroveren met een Green Day show die zeer dicht in de buurt van het origineel komt. Inmiddels hebben ze al enkele mooie shows op hun palmares staan over heel Vlaanderen en wordt het nu tijd om ook Nederland te veroveren.

Gegarandeerd dat alle Greendat klassiekers de revue gaan passeren want er wordt geen album overgeslagen!

https://nl-be.facebook.com/stjimmysofficial/

Tot zaterdag 4 november 2017 in Cafe it Alde Ste te Ureterp.