Drie dagen feest!

24 May 2017

Oerrock 2017 belooft veel moois, het wordt volop zonnig festivalweer, en aan de stroom artiesten die voorbij komt zal het zeker niet liggen. Maar liefst 36 bands in drie dagen komen er naar het festivalterrein aan de Skieppeleane en niet de minste.

Bløf verricht op Hemelvaartsdag de aftrap van de 18e editie van Oerrock en Kensington, net als vorig jaar de grote winnaar bij de 3FM Awards, sluit de avond af. Naast Kensington en Bløf zijn er optredens van Douwe Bob, Miss Montreal, Danny Vera, Jelle B, Liptease, Avi on Fire, Call it Off , Indian Askin en de nummers 1 en 2 van de Oerrock Play Off s, Muck en Kings of Diamonds. De feestband The Dirty Daddies verzorgt het laatste optreden van de avond op het tweede podium.

Ook de programmering van de vrijdagavond liegt er niet om. Met onder andere The Kik, Barry Hay en zijn Flying V Formation, Drukwerk, Vangrail, Band Zonder Banaan, Dilana Smith en een speciaal kinderprogramma met de formatie One, Two Trio, biedt Oerrock een line-up waar menig dorpsfeest alleen maar van dur dromen.

Op zaterdag, de slotdag, is de bühne traditioneel het domein van nationale en internationale tribute bands. Met het Duitse Feuerengel (Rammstein), The Bruceband (Bruce Springsteen), Rootsriders (Bob Marley), Total Who Show (The Who), Musest (Muse), The Fortunate Sons (Creedence Clearwater Revival), Best Of Foo (Foo Fighters), Bleach (Nirvana) en Electric Gypsies (Jimi Hendrix) biedt Oerrock een brede en gevarieerde mix. Aan de artiesten zal het niet liggen.

Die hebben er, zoals u hebt kunt lezen, zin in. Bløf vindt het zelfs een eer het festival te mogen openen. Zet je maar schrap dus.

De voorbereidingen zijn in volle gang!