Win kaarten bij Radio Veronica!

3 May 2015

Ga jij als VIP naar Oerrock?

In een recordtempo raakte Oerrock dit jaar wederom helemaal uitverkocht, maar Radio Veronica heeft voor jou kaarten weten te bemachtigen. Luister deze week tussen 12.00 en 24.00 uur en wie weet ga jij naar het leukste festival van het noorden!

Oerrock

Op 14, 15 en 16 mei wordt de zestiende editie van Oerrock gehouden. De organisatie is er opnieuw in geslaagd een aantrekkelijke line-up samen te stellen met bekende namen als onder anderen Kensington, VanVelzen en Jett Rebel. Dat het een aantrekkelijke line-up is blijkt ook wel uit de kaartverkoop. Alle 6000 kaarten voor de donderdag en zaterdagavond waren binnen zeven uren volledig uitverkocht! Lees meer over het festival op www.oerrock.nl.

Luister & Win

Wil jij erbij zijn tijdens optredens van onder anderen Miss Montreal, VanVelzen en Kensington? Luister dan deze week tussen 12.00 en 24.00 uur extra goed naar jouw Radio Veronica. Hoor je de Artiest van de Dag uit de line up van Oerrock voorbij komen? Bel 0909-8090* en win twee kaarten voor het uitverkochte festival! Ben jij één van de gelukkige winnaars? Dan maak je ook nog eens kans op een VIP arrangement!

Artiest van de Dag:

Maandag: Van Velzen
Dinsdag: Het Goede Doel
Woensdag: Kensington
Donderdag: Miss Montreal

* €0,45 per gesprek, plus de kosten voor het gebruik van jouw mobiele telefoon
Voor deze actie gelden de algemene actievoorwaarden van Radio Veronica. 

Deze actie wordt je aangeboden door het Oerrock Festival en Radio Veronica