Achttiende editie van Oerrock volledig uitverkocht!

25 March 2017

De achtiende editie van Oerrock is, precies twee maand van tevoren,  helemaal uitverkocht. Voor zowel de donderdag als zaterdag zijn alle 10.000 kaarten voor het Ureterper festival de deur uit.

Nadat het programma voor de achtiende editie van Oerrock bekend was gemaakt, ontstond er meteen een run op kaarten. De enorme belangstelling is vooral te wijten aan het zeer uitgebreide en gevarieerde programma en de goede naam die Oerrock in de afgelopen jaren heeft opgebouwd.

De beschikbare kaarten vlogen als warme broodjes over de toonbank. Het is niet vreemd, als naar de line-up van het Ureterper festival wordt gekeken. 
Het festivalbestuur heeft al eerder aangetoond uitstekende muzikale keuzes te maken en ook de editie van 2017 mag er zijn. 

Op vrijdag 26 mei wordt het festival vervolgd met de Vrienden van Oerrock Live, de organisatie heeft een breed en gevarieerd programma weten samen te stellen. De line-up voor vrijdag 26 mei zal later deze week bekend gemaakt worden. Deze avond is voor iedereen gratis toegankelijk. Dus voor de mensen die geen kaartje voor de donderdag of zaterdag hebben weten te bemachtigen dé mogelijkheid om dit jaar nog van de Oerrock sfeer te kunnen genieten!

Oerrock wordt op de eveneens uitverkochte zaterdag 27 mei afgesloten met de Tribute to. Met o.a. tribute acts van Rammstein, Bruce Springsteen, Muse en Bob Marley haalt het festival een aantal ‘klonen’ in huis, die garant staan voor een spetterende avond.

Voorzitter Sietze Boonstra kijkt samen met zijn collega-bestuursleden uit naar de aftrap van de achtiende editie van Oerrock. ,,Als festival maken we dit jaar weer een mega stap. De line-up mag er zijn en we trekken meer bezoekers dan ooit. We hopen nog op mooi weer, dan staat niets een geslaagd Oerrock in de weg.’’