Muck in finale Oerrock Play-Offs

18 March 2017

Zaterdag 25 maart is het weer tijd voor de Oerrock Play-Offs finale. Om 20.00 uur trappen we af in MFC de Wier. Het beloofd een spannende strijd te worden tussen 4 werkelijke topbands. De eerste band die tijdens de Oerrock Play-offs finale het podium zal bestormen is MUCK. 

Muck heeft zichzelf geplaatst voor de finale door met groot machtsvertoon de voorronde in Muziekcafé De Compagnon in Gorredijk te winnen. Enkele reacties van de juryleden waren: “in een woord fenomenaal!” en “een show om je vingers bij af te likken”.

MUCK, draait om de twee jeugdvrienden Bjorn en Jeroen die elkaar op hun 4e leerden kennen. Vele jaren later kwamen de heren elkaar opnieuw tegen bij de Sinterklaas intocht in Den Dolder. Het werd tijd om eens muziek met elkaar te gaan spelen, en zo nadat er weer vele jaren zijn verstreken is MUCK ontstaan. Niet lang na de oprichting werd met Sander en Ruud de band compleet gemaakt. 

Deze topformatie brengt de beste nummers van: Queen, Dire Straits, De Dijk, Savage Garden, Joe Cocker en Radiohead.

Er is slechts 1 motto: ''we doen het goed, of we doen het niet!'' En dat heeft geen windeieren gelegd want ze mogen zich inmiddels de beste coverband van de Benelux noemen