The Streets in finale Oerrock Play-Offs

18 March 2017

Zaterdag 25 maart is het weer tijd voor de Oerrock Play-Offs finale. Om 20.00 uur trappen we af in MFC de Wier. Het beloofd een spannende strijd te worden tussen 4 werkelijke topbands. De derde band van de Oerrock Play-offs finale is: “The Streets”.

The Streets is de winnaar van voorronde in Café Scooters in Drachten. Het schijnt dat dit café nog steeds op de kop staat door de show van “The Streets”. De jury was vol lof over de Kerkdrielse formatie en had onder andere de volgende woorden over voor “The Streets”: “Wat een superband is dit!”

The Streets timmeren al sinds 2011 aan de weg. De mannen komen vanuit Kerkdriel het podium bestormen. De naam The Streets is ontstaan vlak voor het eerste optreden. Na het debuut is het hard gegaan. Amper een jaar later stonden ze in het voorprogramma van de Dijk, speelden kerstshows, rockte diverse cafés en pubs en toerden door Duitsland, Zwitserland en in 2015 zelfs door Engeland en Schotland! Maar het belangrijkste voor de mannen is the fun en samen op pad gaan.

The Streets spelen rock muziek van Metallica, Guns n Roses, Rammstein, Muse, Velvet Revolver, Limb Bizkit, Alice in Chains, Pearl Jam, Rage Against the Machine, Faith no More, Bodycount en meer…