Cold Turkey in finale Oerrock Play-Offs

18 March 2017

Zaterdag 25 maart is het weer tijd voor de Oerrock Play-Offs finale. Om 20.00 uur trappen we af in MFC de Wier. Het beloofd een spannende strijd te worden tussen 4 werkelijke topbands. De laatste band die tijdens de Oerrock Play-offs finale een gooi gaat doen naar de fantastische hoofdprijs “spelen op het Oerrock festival” is Cold Turkey.

Cold Turkey is de winnaar van de eerste Play-Offs voorronde die traditie getrouw gehouden wordt in “Café It Alde Sté” in Ureterp.

“Suzan weet met een geweldige stage presence iedereen aan zich te binden en de band als geheel klinkt als een klok.” was het oordeel van de jury.

Cold Turkey is een 4-mans formatie bestaande uit: de zangeres Suzan de Reus, gitarist en Thomas van Walstijn, bassist Thijmen Leegwater en drummer Boris Piscaer. Samen delen zij de passie voor muziek! 

Het repertoire van Cold Turkey rijkt van vroeger tot nu. Van Brian Adams tot Skunk Anansie en van Anouk tot Ozzy Osborn! 

De zaken worden voortvarend en professioneel aangepakt; naast veelvuldig repeteren, resulterend in een breed en commercieel repertoire, worden de social media stevig ingezet als 'wapen'.

Zo ontstond in de regio al snel een trouwe aanhang, die bij de optredens van Cold Turkey van zich laat horen. Dit is dan ook meteen te merken aan het aantal fans dat Cold Trukey verwacht mee te nemen tijdens de finale van de Oerrock.