Kings Of Diamonds in finale Oerrock Play-Offs

18 March 2017

Zaterdag 25 maart is het weer tijd voor de Oerrock Play-Offs finale. Om 20.00 uur trappen we af in MFC de Wier. Het beloofd een spannende strijd te worden tussen 4 werkelijke topbands. Als tweede band van de avond zullen de jonge honden van Kings of Diamonds het podium bestormen.

Kings of Diamonds is tweede geworden tijdens de voorronde in Muziekcafé de Compagnon in Gorredijk. Hierdoor waren ze genomineerd voor de wildcard. Deze nominatie heeft nu dus geresulteerd in een plaatsje op het grote podium van de finale met zelfs nog uitzicht op meer. 

Kings of Diamonds werd door één van de juryleden omschreven: “De reden dat ik na 20 jaar met coverwerk gestopt ben en op eigen werk over ben gegaan,….. `die jonkies van tegenwoordig kunnen het veel beter”.

Al sinds 2014 bestormen de rockers van Kings of Diamonds zoveel mogelijk podia. Het vijftal met 4 jonge honden en een bruizende frontvrouw. Het doel van de band is ontzettend veel spelen en dat gaan ze dus nu ook doen tijdens de finalevan de Oerrock Play-offs in de MFC de Wier in Ureterp. 

Ze zijn begonnen als schoolband die tijdens het jaarlijkse toneelstuk de Muzikale omlijsting verzorgde. Tegenwoordig timmeren ze als rockcoverband met oa nummers van: Kensington, Paramore en Anouk aan de weg.