Oerrock Play-Offs finale 2017

4 March 2017

In de aanloop naar de finale van de Oerrock Play-Offs zijn het afgelopen seizoen 3 speciale voorrondes gehouden. Oerrock Play-Offs is inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardig concept waarbij cover en tribute bands d.m.v. een wedstrijd kans maken om op het grote Oerrock te spelen. 

In de voorrondes hebben alle negen deelnemende bands laten zien dat ze thuis horen op het Oerrock Festival. De bands waren stuk voor stuk kanshebbers voor een finaleplek, maar helaas kon er per ronde maar een band door gaan. Door dit hoge niveau beloofd de finale een spannende strijd te worden. Zaterdag 25 maart wordt er tijdens de Oerrock Play-Off finale gestreden om een plek in het voorprogramma van o.a. Kensington, BLOF, Miss Montreal, Douwe Bob en nog vele andere toppers.

De finalisten:
Kings Of Diamonds
Cold Turkey
The Streets
Muck

De loting voor de volgorde van optreden werd gehouden door een aantal leden van de Oerrock barcommissie. Rolf Dijk, Cornelis de Boer, Mirjam Oosterbaan en Halbert Taekema.

 

Speciale voorverkoop tijdens Oerrock Play-Offs finale

Zaterdag 25 maart is de jaarlijkse speciale voorverkoop in MFC ‘de Wier’ tijdens deze speciale voorverkoop zijn de kaarten slechts €25,- (kaarten zijn alleen verkrijgbaar in MFC ‘de Wier’ te Ureterp). Met dit ticket heeft men tevens toegang tot de Tribute-avond van Oerrock op zaterdag 27 mei. Deze speciale voorverkoop start vanaf 12:00 uur en OP=OP. Hier geldt wel, maximaal 4 kaarten per persoon.

Let op: Koop geen Oerrock tickets via andere websites. O.a. de site budgettickets.nl bied al tickets aan maar deze zijn nep. Koop dus alleen tickets via www.oerrock.nl, Ticketmaster of het verkooppunt tijdens de Play-Offs finale.