Even voorstellen: De deelnemende bands van Play-Offs ronde 3!

28 January 2017

Kings of DiamondsAl sinds 2014 bestormen de rockers van Kings of Diamonds zoveel mogelijk podia. Het vijftal met 4 jonge honden en een bruizende frontvrouw. Het doel van de band is ontzettend veel spelen en dat gaan ze dus nu ook doen tijdens de derde ronde van de Oerrock Play-offs in Gorredijk. 

Ze zijn begonnen als schoolband die tijdens het jaarlijkse toneelstuk de muzikale omlijsting verzorgde. Tegenwoordig timmeren ze als rockcoverband met oa nummers van: Kensington, Paramore en Anouk aan de weg.

MUCKMUCK, draait om de twee jeugdvrienden Bjorn en Jeroen die elkaar op hun 4e leerden kennen. Vele jaren later kwamen de heren elkaar opnieuw tegen bij de Sinterklaas intocht in Den Dolder. Het werd tijd om eens muziek met elkaar te gaan spelen, en zo nadat er weer vele jaren zijn verstreken is MUCK ontstaan. Niet lang na de oprichting werd met Sander en Ruud de band compleet gemaakt. 

Deze topformatie brengt de beste nummers van: Queen, Dire Straits, De Dijk, Savage Garden, Joe Cocker en Radiohead.
Er is slechts 1 motto: ''we doen het goed, of we doen het niet!'' En dat heeft geen windeieren gelegd want ze mogen zich inmiddels de beste coverband van de Benelux noemen.

Bad MoodBad Mood is eind 2015 opgericht. Deze jonge band met ervaren artiesten speelt verrassend werk in het Alternative / Indie Rock genre van artiesten als Foo Fighters, MUSE, Arctic Monkeys en de Red Hot Chili Peppers.

Het motto van de heren is "muziek maken met plezier maar ook met een professionele instelling". De nadruk ligt op kwaliteit boven kwantiteit en er wordt gepoogd het origineel zo dicht mogelijk te benaderen. En met dit dit doel zullen ze dan ook het podium in Muziekcafe de Compagnon bestijgen.