Hippe Gasten

Een knallende liveshow voor het hele gezin!

Festival, popzaal, theater, Piet met de leren jas, opa met de witte pet, de kwajongen van hiernaast, Jan met de korte achternaam en alle kinderen; Hippe Gasten is voor iedereen en zo flexibel als Barbapapa. Ooit opgericht als band voor oudere kinderen die het station van K3 zijn ontgroeid, maar ondertussen zijn ze meer en meer een familieband geworden. Voor elk optreden wordt de tourbus volgepakt met versterkers, gitaren podiumdelen en kan het volgende avontuur beginnen. Hippe Gasten pakt uit, showpakken aan…

Of het om de eigen theatershow “Anders” gaat of een festivalconcert, verwacht geen kikkersprongetjes of eendendansjes, maar een interactieve poprockshow waar iedereen met een goed gevoel weggaat. Jong en oud!

Spiksplinternieuwe liveshow

Hippe Gasten komt dit jaar met een spiksplinternieuwe liveshow waarin ze liedjes gaan spelen van de nieuwe cd die in september uit gaat komen. Voor deze cd hebben ze samen gewerkt met producer Skiggy Rapz (bekend van o.a. Diggy Dex en Guus Meeuwis) die de enorme groei, die Hippe Gasten de afgelopen jaren doorgemaakt hebben, heeft weten te vangen in de catchy songs. In juni zal onder andere de eerste single ‘Koning van de dansvloer’ over de festivalweides schallen. Dat wordt meeklappen, stampen, springen en dansen natuurlijk: geen concert om bij stil te zitten!

Big in China

Behalve in Nederland zijn Hippe Gasten ook aan het doorbreken in het verre oosten: China! In diverse steden verspreid over dit immens grote land heeft Hippe Gasten zijn show al mogen spelen voor dolgelukkige, enthousiaste kinderen. Het ultieme bewijs dat muziek grensoverschrijdend en taalonafhankelijk is.