Anouk

Het is de organisatie van Oerrock eindelijk gelukt om Anouk te boeken. Na shows op o.a. Pinkpop, Lowlands en Concert at Sea wordt dan ook eindelijk ook Oerrock aan dit rijtje toegevoegd.

Anouk wordt gezien als de populairste rockzangeres van Nederland. In 1997 brak ze door met 'Nobody's Wife' en stond sindsdien met verscheidene nummers in de Nederlandse en Belgische hitlijsten. Enkele van haar andere hits zijn 'R U Kiddin' Me', 'Michel', 'Girl', 'Lost', 'Modern World', 'Three Days in a Row' en 'Woman'. Anouk bracht tot 2016 acht studioalbums uit.

In 2016 bracht ze in één jaar haar negende én tiende studioalbum uit: Queen For A Day en Fake It Till We Die. De eerste een ‘liefdesbetuiging aan de pure popsong’, de tweede met meer een ‘underground feel’ zoals de zangers het zelf omschrijft.

Tussendoor stond Anouk ook nog op het Eurovisie Songfestival, voedt ze thuis haar zes kinderen op en is ze dit jaar voor de tweede keer te zien als jurylid in het talentenjachtprogramma The Voice of Holland.