Chef'Special

Joshua Nolet, Jerry Prudon, Wouter Heeren, Guido Joseph en Jan Derks. Samen beter bekend als de band Chef’Special met hits als In Your Arms, On Shoulders, Amígo en Try Again. Na hun uitverkochte show in de Ziggo Dome te Amsterdam wordt het voor de mannen van Chef's Special weer tijd om de festivals te bestormen. Na de onvergetelijke show die de mannen in 2016 al eens op Oerrock gaven, wordt het in 2018 tijd om mainstage af te sluiten.

De Haarlemse mannen vormen Chef’Special sinds 2008 en zorgen voor een mix van hiphop, funk, reggae en pop/rock elementen in hun muziek. In 2014 wisten zij Nederland voor zich te winnen met hun hit In Your Arms. Sindsdien heeft Nederland de band niet alleen in hun armen gesloten, maar ook in hun harten. Na Nederland probeerde de band om ook Amerika voor zich te winnen en dat lukte in 2015 met de hit In Your Arms. The Billboard, een groot Amerikaans muziekblad, schreef dat het een nummer was om in de gaten te houden.

In de zomer van 2016 verzorgde Chef’Special het voorprogramma tijdens de Amerikaanse tour van het Grammy-award winnende duo Twenty One Pilots. Van mei tot augustus speelden ze in 47 arena’s door het hele land, waaronder in Madison Square Garden in New York.

Chef'Special presenteerde dit voorjaar ‘Amigo’. Dit is de opvolger van 'Passing Through', het album dat in 2014 de eerste plek in de Nederlandse album lijsten veroverde en onder andere de hit 'In Your Arms' voortbracht. De eerste nieuwe single Amigo - gelijknamig aan de albumtitel - werd bij het uitbrengen in augustus direct bekroond tot 3FM Megahit en is al een aantal maanden veelvuldig op alle landelijke radiostations te horen. De meest recente single ‘Try Again’ werd bekroond met te titel ‘Topsong’ bij Radio 2.

2018 belooft dan ook zeker weer een druk jaar te worden voor de heren van Chef's Special. Met onder andere een uitverkochte clubtour en als afsluiter op het Oerrock festival.